יום שני, 26 באוגוסט 2013

הפשטידה ששמה עין

החומרים:
1 כף חמאה, או שמן זית
1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
4 קישואים בינוניים שטופים וקצוצים לקוביות
פטריות - רבע קופסה (קצוצות)
גבינה לבנה - חצי קופסה
200 גר' גבינה בולגרית
חצי כוס קמח כוסמין לבן
4 ביצים
חצי כף שטוחה מלח
חצי כף שטוחה כמון
חצי כף שטוחה בהרט
חצי כף שטוחה פלפל לבן
רבע כוס נענע קצוצה

אופן ההכנה:
 
1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.
2. לטגן את הבצל במחבת עם כף חמאה עד להזהבה ולהוסיף את השום הקצוץ עד להשחמה קלה.
3. להוסיף את הקישואים, הפטריות והתבלינים, לערבב כדקה ולהעביר לקערה.
4. לקערה להוסיף גבינה לבנה, גבינה מלוחה, 2 ביצים, קמח כוסמין ונענע. לערבב הכל לעיסה אחידה.
5. להעביר לתבנית משומנת ולשטח לגובה אחיד, ליצור בורות עם כף ובכל בור להוסיף/לשבור 2 ביצים.
6. להכניס את התבנית לתנור לכ- 40-45 דקות עד להשחמה.
7. בתיאבון (:

 רעיונות לשידרוג/טיפים: ניתן להגיש לצד סלט ירקות והנה לכם ארוחת ערב קלה ומזינה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה