החומרים:
4 יח' פילה דג בקלה (כ-500 גר')
1 כף קטשופ
1 כף שטוחה זעתר
1 ביצה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן
1 כוס פירורי לחם
כחצי כוס שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. בצלחת עמוקה שמים את כל מרכיבי הציפוי (חוץ מפירורי הלחם והזעתר), ובצלחת נוספת שמים את
פירורי הלחם והזעתר.
2. מחממים מחבת ומוסיפים את השמן, בינתיים מצפים את הדגים (יוצא כ- 10 מנות דג) קודם בתערובת
הביצה ואח"כ בפירורי לחם.
3. רק כשהשמן חם מוסיפים את הדגים (לאחר טבילה בציפוי) למחבת על אש בינונית ומכסים.
4. מטגנים למשך כ- 8-10 דקות עד להזהבה הרצויה, לאחר מכן הופכים לצד השני לעוד מספר דקות.
5. בתיאבון (:
רעיונות לשידרוג/טיפים: ניתן להגיש לצד מג`דרה מאורז מלא כמו בתמונה, או סלט/צ`יפס.
בתיאבון !
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה