יום שני, 9 בספטמבר 2013

כדורי ברנפלקס

החומרים:
1 קופסת שמנת מתוקה (250 גר')
1 אריזת שוקולד מריר (100 גר')
2 קופסאות מיקספלקס תפוח קינמון (כ-6 כוסות)
3 כפות קוקוס טחון
3 כפות סוכר חום
3 כפות שקדים טחונים

ההכנה:

1. שמים בקערה את הברנפלקס ומרסקים עם מערוך (של עוגות) למרקם הרצוי, אני גרסתי גס כי ככה
    אוהבים אצלי.
2. על אש בינונית שמים בסיר את השמנת המתוקה והשוקולד, ומערבבים עד להמסה מוחלטת ועיסה
    אחידה.
3. שופכים את קרם השוקולד לקערת הברנפלקס המרוסק, ומערבבים עד שכל הברנפלקס מעורבב ומצופה
    בשוקולד.
4. מניחים בצד את הקערה כחצי שעה עד להצטננות העיסה.
5. מכינים את חומרי העיטור (סוכר חום, קוקוס ושקדים טחונים), כל סוג בקערה נפרדת, מכינים מהעיסה  
    של הברנפלקס כדורים בגודל כמו בתמונה ומצפים בעיטור הרצוי.
6. כך ממשיכים בכל העיסה, שמים בקערה/קופסה ומעבירים למקרר לפחות כשעה להתגבשות והתייצבות
    טעמים.
7. בתיאבון (:

2 comments:

  1. נשמח להזמין אותך לשיתוף פעולה במיזם הקולינרי- picrest.co.il. הדרך החדשה לחיפוש מתכונים ,מסעדות,כתבות אוכל,עסקי מזון וצלמי אוכל.
    מהיום את יכולה לעלות לאתר את מגוון המנות שאת מצלמת.
    בתמורה תקבלו קישור ישירות לכתבה או למתכון…


    בברכה,
    נעה- מנהלת תחום מתכונים וכתבות אוכל

    השבמחק
  2. הי נועה,
    תודה על ההזמנה, אך זקוקה ליותר פרטים.
    נא רישמי לי בבקשה את כתובת המייל שלך.
    תודה והמשך ערב נעים
    טלי

    השבמחק