יום ראשון, 5 במאי 2013

תבשיל פתיתים עם ירקות וחזה עוף

החומרים:
4 יח' חזה עוף חתוכים לקוביות

1 בצל בינוני חתוך לקוביות
3-4 שינוי שום קצוצות
1 קישוא בינוי חתוך לקוביות
1 גזר קלוף חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 כוס פתיתים אפויים בצורת אורז
1 כף שמן קנולה
חצי כפית פלפל לבן
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית תבלין פילדלפיה

 הכנת המתכון:
1. את קוביות חזה העוף לשים בקערה עם 2 כפות רוטב סויה כשעה במקרר.
2. את הפתיתים יש לבשל עפ"י הוראות היצרן.
3. בסיר רחב ונמוך יש לטגן בצל עד להזהבה קלה, להוסיף את השום ולערבב.
4. להוסיף לסיר את הקישוא, הגזר והפלפל, ולערבב יחד למספר דקות על אש בינונית.
5. להוסיף את חזה העוף ולערבב היטב.
6. כשהפתיתים מוכנים, לסנן מהמים, להוסיף אליהם כף שמן, לערבב, להוסיפם לסיר ולערבב שוב.
7. להוסיף את רוטב הצ`ילי המתוק ויתר התבלינים ולערבב שוב.
8. התבשיל מוכן כאשר חזות העוף בשלים.
9. בתיאבון (:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה