החומרים לבצק:
2 כפות סוכר
חצי כוס חלב
100 חמאה
1 ביצה
1 אריזה סוכר וניל
2.5 כוסות קמח לבן
רבע כוס קוקוס טחון
1 כף ליקר קינמון (לא חובה)
החומרים למלית:
כפית שטוחה קינמון
2 אריזות שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
1 קופסת אינסטנט פודינג וניל
2 קופסאות גבינה לבנה 5%
הכנת התחתית:
1. שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים (עם הידיים) עד לקבלת בצק אחיד.
2. מעבירים למקרר לחצי שעה עד שעה, מרפדים תבנית עגולה עם הידיים ואופים כ- 20 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
3. מוציאים מהתנור ונותנים לבצק להצטנן.
הכנת המלית:
1. מקציפים את כל החומרים (חוץ מהגבינה הלבנה והקינמון) יחד עד לקבלת קרם יציב, מוסיפים את הגבינה הלבנה והקינמון, ומערבבים שוב מספר דקות.
2. שמים את הקרם על הבצק האפוי ומיישרים לשכבה אחידה.
3. מקשטים בתותים חצויים ומעבירים למקרר לכ- 12 שעות לפחות להתייצבות.
4. בתיאבון (:
2 כפות סוכר
חצי כוס חלב
100 חמאה
1 ביצה
1 אריזה סוכר וניל
2.5 כוסות קמח לבן
רבע כוס קוקוס טחון
1 כף ליקר קינמון (לא חובה)
החומרים למלית:
כפית שטוחה קינמון
2 אריזות שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
1 קופסת אינסטנט פודינג וניל
2 קופסאות גבינה לבנה 5%
הכנת התחתית:
1. שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים (עם הידיים) עד לקבלת בצק אחיד.
2. מעבירים למקרר לחצי שעה עד שעה, מרפדים תבנית עגולה עם הידיים ואופים כ- 20 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
3. מוציאים מהתנור ונותנים לבצק להצטנן.
הכנת המלית:
1. מקציפים את כל החומרים (חוץ מהגבינה הלבנה והקינמון) יחד עד לקבלת קרם יציב, מוסיפים את הגבינה הלבנה והקינמון, ומערבבים שוב מספר דקות.
2. שמים את הקרם על הבצק האפוי ומיישרים לשכבה אחידה.
3. מקשטים בתותים חצויים ומעבירים למקרר לכ- 12 שעות לפחות להתייצבות.
4. בתיאבון (:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה