החומרים:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgphodYWETgDJKJxpPsO-7EYVD1cmi3vV1xNz1Od9Dhfx68QedkklS11ZY3z1ccunoWOJopmosUMU_HuZCf1CsiObHAFQygdidAXksA0N-S4qCBk5-af6TUqIAcRATikr-UCFMyeFRILHnR/s200/%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%9C+%D7%91%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%95%D7%9C+%D7%96%D7%A2%D7%AA%D7%A8.JPG)
6 יח' חזה עוף
1 ביצה
3/4 כוס פירורי לחם
3 כפות תערובת תיבול זעתר
חצי כוס זמן קנולה
אופן ההכנה:
זהירות - יש להכין כמות כפולה מראש.
בתיאבון (:
טיגון רגיל כמו כל שניצל שמכינים, אך לתערובת פירורי הלחם יש להוסיף את הזעתר. הריח כבר יביא אתכם למטבח!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה