יום ראשון, 21 באוקטובר 2012

עוגת תפוחים וקינמון

החומרים:
3 תפוחים בינוניים
1 כפית שטוחה קינמון
רבע כוס סוכר
כוס קמח תופח
רבע כוס שמן קנולה
2 ביצים
רבע כוס קוקוס
חצי כוס נקטר - תפוח בננה

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
2. קולפים את התפוחים מקליפתם, חוצים את התפוחים לחצי, מוציאים את הגרעינים ושוב חוצים לקוביות או פרוסות.
3. שמים את התפוחים בקערה ואליה מוסיפים את יתר החומרים.
4. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת קלות.
5. אופים כ- 30-35 דקות עד שהעוגה מזהיבה.
6. מגישים עם גלידת וניל או קצפת מתוקה.
7. בתיאבון (:
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה