יום שני, 1 באוקטובר 2012

סלט קינואה, עדשים וגרעיני רימון

החומרים:
1 כוס עדשים שחורות
1 כוס קינואה
1 כוס גרעיני רימון, מרימון אחד
חצי צרור בצל ירוק
חצי צרור נענע
כפית שטוחה מלח
מיץ לימון מלימון שלם

ההכנה:
* בסיר עם מים על אש בינונית שמים את העדשים, עד לריכוך למשך כ-20 דקות.
* בסיר נוסף עם מים על האש שמים את הקינואה, עד לריכוך למשך כ-20 דקות.
* מסירים את המים ומשאירים להצטננות.
* כאשר העדשים והקינואה קרים, שמים בקערה ומוסיפים אליה את יתר החומרים.
* מתבלים ומערבבים, מתקנים תיבול במידת הצורך ובתיאבון !

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה