החומרים לבסיס:
תרסיס שמן קנולה
2 כפות ליקר שרי
6 ביצים
6 כפות סוכר רבע כפית צבע מאכל ירוק
1 אינסטנט פודינג שוקולד
החומרים לקרם:
1 אינסטנט פודינג וניל
1 קופסת קרטון שמנת מתוקה
1 כוס חלב
אופן ההכנה:
1. לחמם תנור לחום 170 מעלות.
2. להפריד חלבונים וחלמונים ולאחר מכן להקציף את החלבונים עם הסוכר למשך
3. את העיסה יש לשפוך לתבנית משומנת מעט ולאפות במשך 45 דקות. כ- 5 דקות. להוסיף את החלמונים, פודינג
השוקולד והליקר, ולהקציף עוד כ- 3 דקות.
4. הכנת הקרם: להקציף פודינג וניל + כוס חלב + שמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב, שמים בצד כ- 3/4 כוס בקערה
נפרדת.
5. למרוח את העוגה, ואת הקרם הנותר לערבב עם כרבע כפית צבע מאכל ירוק עד לקבלת גוון אחיד. לקשט איך שרוצים
(אני הכנתי עוגת פרח).
6. בתיאבון (:
תרסיס שמן קנולה
2 כפות ליקר שרי
6 ביצים
6 כפות סוכר רבע כפית צבע מאכל ירוק
1 אינסטנט פודינג שוקולד
החומרים לקרם:
1 אינסטנט פודינג וניל
1 קופסת קרטון שמנת מתוקה
1 כוס חלב
אופן ההכנה:
1. לחמם תנור לחום 170 מעלות.
2. להפריד חלבונים וחלמונים ולאחר מכן להקציף את החלבונים עם הסוכר למשך
3. את העיסה יש לשפוך לתבנית משומנת מעט ולאפות במשך 45 דקות. כ- 5 דקות. להוסיף את החלמונים, פודינג
השוקולד והליקר, ולהקציף עוד כ- 3 דקות.
4. הכנת הקרם: להקציף פודינג וניל + כוס חלב + שמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב, שמים בצד כ- 3/4 כוס בקערה
נפרדת.
5. למרוח את העוגה, ואת הקרם הנותר לערבב עם כרבע כפית צבע מאכל ירוק עד לקבלת גוון אחיד. לקשט איך שרוצים
(אני הכנתי עוגת פרח).
6. בתיאבון (:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה