החומרים:
2 צרורות/חבילות כוסברה
חצי יחידה פלפל ירוק חריף
3 שיני שום קלופות
1 כפית שמן זית
חצי כפית מלח
ההכנה:
1. לחתוך את הכוסברה ל-3 חלקים בצורה גסה (שלב זה מקל את הטחינה/ריסוק)
2. להוסיף את הכוסברה החתוכה למעבד מזון או כל כלי המתאים לטחינה/ריסוק/עירבול)
3. להוסיף את יתר החומרים ולטחון/לרסק הכל יחד כ- 2-3 דקות, עד לקבלת המרקם הרצוי.
4. לטעום ולתקן טעמים על פי הצורך.
5. בתיאבון (:
2 צרורות/חבילות כוסברה
חצי יחידה פלפל ירוק חריף
3 שיני שום קלופות
1 כפית שמן זית
חצי כפית מלח
ההכנה:
1. לחתוך את הכוסברה ל-3 חלקים בצורה גסה (שלב זה מקל את הטחינה/ריסוק)
2. להוסיף את הכוסברה החתוכה למעבד מזון או כל כלי המתאים לטחינה/ריסוק/עירבול)
3. להוסיף את יתר החומרים ולטחון/לרסק הכל יחד כ- 2-3 דקות, עד לקבלת המרקם הרצוי.
4. לטעום ולתקן טעמים על פי הצורך.
5. בתיאבון (:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה