החומרים:
5 גזרים
סלסלת נבטים
חופן פטרוזיליה
פטריות טריות
כרבע כוס שומשום
חצי מיץ לימון
2 כפות רוטב סויה
כרבע כוס אגוזים קצוצים (לא חובה)
ההכנה:
* מגרדים את הגזרים בפומפיה ושמים בקערה. קוצצים את הפטרוזיליה והפטריות ומוסיפים לקערה.
* מוסיפים את הנבטים ואת יתר החומרים למעט השומשום ומערבבים.
* מפזרים את השומשום, מערבבים ומכניסים למקרר למספר שעות להתמזגות טעמים.
בתיאבון.
5 גזרים
סלסלת נבטים
חופן פטרוזיליה
פטריות טריות
כרבע כוס שומשום
חצי מיץ לימון
2 כפות רוטב סויה
כרבע כוס אגוזים קצוצים (לא חובה)
ההכנה:
* מגרדים את הגזרים בפומפיה ושמים בקערה. קוצצים את הפטרוזיליה והפטריות ומוסיפים לקערה.
* מוסיפים את הנבטים ואת יתר החומרים למעט השומשום ומערבבים.
* מפזרים את השומשום, מערבבים ומכניסים למקרר למספר שעות להתמזגות טעמים.
בתיאבון.
ניראה טוב ועושה חשק להכין, אז אני רצה.....
השבמחקאלופה אחת!!!
השבמחק