יום חמישי, 22 בדצמבר 2011

סלט גזר ונבטים

החומרים:
5 גזרים
סלסלת נבטים
חופן פטרוזיליה
פטריות טריות
כרבע כוס שומשום
חצי מיץ לימון
2 כפות רוטב סויה
כרבע כוס אגוזים קצוצים (לא חובה)

ההכנה:
* מגרדים את הגזרים בפומפיה ושמים בקערה. קוצצים את הפטרוזיליה והפטריות ומוסיפים לקערה.
* מוסיפים את הנבטים ואת יתר החומרים למעט השומשום ומערבבים.
* מפזרים את השומשום, מערבבים ומכניסים למקרר למספר שעות להתמזגות טעמים.

בתיאבון.

2 תגובות: