יום שני, 24 באוקטובר 2011

סלט פטריות מיוחד

החומרים:
3-4 קופסאות פטריות שמפניון
100 גר' אגוזי פקאן מסוכרים
צרור עלי עירית
2 כפות חמוציות
2 כפות טבעות זיתים
כחצי כוס רוטב סויה
2 כפות גרעיני חמניה (לא חובה)
1 גזר קלוף

אופן ההכנה:
* שוטפים את הפטריות, מייבשים, תולשים את הרגל ומקלפים את ראש הפטרייה מבפנים החוצה (קצת עבודה אך תהליך זה  
   הוא חובה כדי שהטעמים יספגו) חותכים את הראשים לפרוסות כך שצורת הפטריה תישמר.
* שוברים את האגוזים לחתיכות קטנות ומוסיפים.
* קוצצים את העירית לאורך של כחצי אצבע ומוסיפים.
מערבבים היטב הכל יחד.
לפני ההגשה מוסיפים חצי כוס רוטב סויה, מערבבים שוב ומגישים.

* במידה ורוצים את הסלט כחלבי, ניתן להוסיף כ-100 גר' קוביות גבינה בולגרית (או כל גבינה שאוהבים)

בתיאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה