
1/2 כרוב לבן
הרוטב:
1/3 כוס שמן קנולה
1/3 כוס חומץ טבעי
1/4 כוס רוטב סויה
1 כפית שטוחה סוכר
התוספות:
1/2 כוס חמוציות ללא סוכר
1/3 כוס גרעיני חמניה

אופן ההכנה:
1. פורסים את הכרוב לרצועות דקות ככל האפשר ומעבירים לקערה.
2. מערבבים היטב את חומרי הרוטב בקערה קטנה, שופכים על הכרוב ומערבבים עם הידיים למספר שניות.
3. מעבירים את הקערה למקרר למשך שעה לפחות.
4 לאחר הוצאת הקערה מהמקרר להוסיף את התוספות לקישוט ולערבב בשנית בצורה קלילה (עם כף).
2. מערבבים היטב את חומרי הרוטב בקערה קטנה, שופכים על הכרוב ומערבבים עם הידיים למספר שניות.
3. מעבירים את הקערה למקרר למשך שעה לפחות.
4 לאחר הוצאת הקערה מהמקרר להוסיף את התוספות לקישוט ולערבב בשנית בצורה קלילה (עם כף).
* מתאים לאירוח או כתוספת לארוחת ערב.
בתיאבון :-)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה