החומרים:
1 תפוח עץ (בינוני) ללא קליפה
4 יח' אננס בסירופ קל (מקופסת שימורים)
3 גבעולי סלרי שטופים
3 כפות חמוציות ללא סוכר
2 כפות אגוזי מלך קצוצים
2 כפות מיונז
חצי שטוחה כפית מלח
מיץ לימון מחצי לימון
ההכנה:
1. לקלף את תפוח העץ ולגרד בפומפיה על הצד הגדול. לשים בקערה.
2. לחתוך קצוץ את גבעולי הסלרי לאחר שהם שטופים ולהוסיפם לקערה.
3. להוסיף את יתר החומרים, לתבל ולהוסיף לימון סחוט.
4. לערבב היטב ובתיאבון (:
2. לחתוך קצוץ את גבעולי הסלרי לאחר שהם שטופים ולהוסיפם לקערה.
3. להוסיף את יתר החומרים, לתבל ולהוסיף לימון סחוט.
4. לערבב היטב ובתיאבון (:
סלט מרשים ורענן שניתן להגיש בארוחת חג/שבת.
בתיאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה