החומרים:
1/2 שקית בצק עלים מופשר
3 כפות גדושות קינמון
3 כפות גדושות סוכר חום
2 כפות גדושות קוקוס
1 ביצה
הכנת המתכון:
1. לחמם תנור לחום בינוני 170
מעלות.
2. על תבנית תנור להניח את
נייר האפייה.
3. על משטח עבודה להניח את
בצק העלים, לרדד מעט
ולמרוח בביצה טרופה
(להשאיר מעט למריחה
לאחר כך).
4. בקערה לשים את הקינמון, הסוכר החום והקוקוס. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. לפזר על הבצק מעט מהתערובת (לפי הטעם - להשאיר לאחר כך).
6. לחתוך את הבצק לרצועות (מקלות) בעובי של 1 ס"מ לערך, ולחתוך את הרצועות לחצי.
7. בשלב הזה יש להעביר כל רצועה אל התבנית אך לפני כן, יש לסובב לצורת סוכריה ולהניח על התבנית
(כך את כולם). למרוח שוב בביצה מעל ולפזר מעט מהתערובת שנשארה.
8. להכניס לתנור לכ- 15 דקות לערך עד להזהבה.
9. בתיאבון (:
1/2 שקית בצק עלים מופשר
3 כפות גדושות קינמון
3 כפות גדושות סוכר חום
2 כפות גדושות קוקוס
1 ביצה
הכנת המתכון:
1. לחמם תנור לחום בינוני 170
מעלות.
2. על תבנית תנור להניח את
נייר האפייה.
3. על משטח עבודה להניח את
בצק העלים, לרדד מעט
ולמרוח בביצה טרופה
(להשאיר מעט למריחה
לאחר כך).
4. בקערה לשים את הקינמון, הסוכר החום והקוקוס. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. לפזר על הבצק מעט מהתערובת (לפי הטעם - להשאיר לאחר כך).
6. לחתוך את הבצק לרצועות (מקלות) בעובי של 1 ס"מ לערך, ולחתוך את הרצועות לחצי.
7. בשלב הזה יש להעביר כל רצועה אל התבנית אך לפני כן, יש לסובב לצורת סוכריה ולהניח על התבנית
(כך את כולם). למרוח שוב בביצה מעל ולפזר מעט מהתערובת שנשארה.
8. להכניס לתנור לכ- 15 דקות לערך עד להזהבה.
9. בתיאבון (:
נישנוש מתוק וטעים
1. לחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.
2. על תבנית תנור להניח את נייר האפייה.
3. על משטח עבודה להניח את בצק העלים, לרדד מעט ולמרוח בביצה טרופה (להשאיר מעט למריחה לאחר כך).
4. בקערה לשים את הקינמון, הסוכר החום והקוקוס. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. לפזר על הבצק מעט מהתערובת (לפי הטעם - להשאיר לאחר כך).
6. לחתוך את הבצק לרצועות (מקלות) בעובי של 1 ס"מ לערך, ולחתוך את הרצועות לחצי.
7. בשלב הזה יש להעביר כל רצועה אל התבנית אך לפני כן, יש לסובב לצורת סוכריה ולהניח על התבנית (כך את כולם). למרוח שוב בביצה מעל ולפזר מעט מהתערובת שנשארה.
8. להכניס לתנור לכ- 15 דקות לערך עד להזהבה.
9. בתיאבון (:
2. על תבנית תנור להניח את נייר האפייה.
3. על משטח עבודה להניח את בצק העלים, לרדד מעט ולמרוח בביצה טרופה (להשאיר מעט למריחה לאחר כך).
4. בקערה לשים את הקינמון, הסוכר החום והקוקוס. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. לפזר על הבצק מעט מהתערובת (לפי הטעם - להשאיר לאחר כך).
6. לחתוך את הבצק לרצועות (מקלות) בעובי של 1 ס"מ לערך, ולחתוך את הרצועות לחצי.
7. בשלב הזה יש להעביר כל רצועה אל התבנית אך לפני כן, יש לסובב לצורת סוכריה ולהניח על התבנית (כך את כולם). למרוח שוב בביצה מעל ולפזר מעט מהתערובת שנשארה.
8. להכניס לתנור לכ- 15 דקות לערך עד להזהבה.
9. בתיאבון (:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה