יום שני, 20 במאי 2013

מאפינס מקמח כוסמין

החומרים:
4 ביצים מופרדות
חצי כוס דבש
3/4 כוס קמח כוסמין
כף גדושה קינמון
חצי שקית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
1 קופסה שמנת מתוקה
חצי כוס ממרח תמרים
חצי כוס צימוקים
לקישוט: אבקת סוכר

ההכנה:
1. בקערה 1: להקציף 4 חלבונים עם דבש לקצף יציב.
2. בקערה 2: לערבב יחד קמח כוסמין, קינמון ואבקת אפייה.
3. בקערה 3: לערבב יחד - חלמונים, שמן ושמנת מתוקה.
4. להוסיף את קערה מספר 2 לתוך קערה מספר 1 ולערבב. לבסוף להוסיף את קערה מספר 3 (ניתן עם מערבל ידני). להוסיף ממרח תמרים וצימוקים/אגוזים.
5. לשמן תבנית סיליקון שקעים, ולמלא את השקעים עד ל- 3/4 מגובהם.
6. להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 עד 30 דקות.
7. לקישוט ניתן לפזר אבקת סוכר מעל.
בתיאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה