יום שני, 20 במאי 2013

סופלה שוקולד חם

החומרים:
2 חב' שוקולד מריר
1 וחצי אריזו חמאה
2 כפות שוקולד נוטלה
2 יח' חלמון ביצה
2 ביצים
רבע כוס סוכר
רבע כוס קמח תופח
תרסיס שמן חב' פאם
1 כף אבקת סוכר לפיזור
2 כפיות ליקר קינמון

אופן ההכנה:
1. לחמם תנור ל-180 מעלות.
2. להמיס את השוקולד המריר והחמאה בסיר על אש בינונית עד לקבלת עיסה אחידה.
3. לכבות את האש ולהוסיף את הביצים, החלמונים, הסוכר, הקמח וליקר הקינמון, ולערבב מעט.
4. לצקת את התערובת לתבניות מאפינס משומנות מעט בתרסיס שמן, ולהכניס לתנור ל-10 עד 14 דקות.
5. להוציא מהתנור ולפזר מעט אבקת סוכר.
6. זהירות - לא להתנפל (:


 





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה