יום שני, 20 במאי 2013

סלט קולורבי וחמוציות

החומרים:
3 יח' גזר בינוני קלוף
2 יח' קולורבי בינוני קלוף
1 בצל בינוני קלוף
3 גבעולי סלרי/כרפס ללא העלים
2 כפות חמוציות
2 כף אגוזי מלך קצוצים
חצי כפית פלפל לבן
מיץ לימון מ-1 לימון
1 כף שמן זית
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

ההכנה:

 1. לקלף את הבצל לחצאי עיגולים, את הגזרים לקלף מהקליפה וליצור תלתלי גזרים (עם מכשיר למילוי
     פלפלים וקישואים)
2. לקלף את הקולורבי וליצור מקלות, את הסלרי לקצוץ קטן.
3. לשים בקערה ולהוסיף: חמוציות, אגוזים קצוצים, פלפל לבן, שמן זית, רוטב צ'ילי מתוק ומיץ לימון.
4. לערבב מעט את הכל יחד ולהגיש.
5. בתיאבון (:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה