יום שלישי, 29 בנובמבר 2011

קציצות קינואה

החומרים:
1 כוס קינואה מבושלת
חצי כוס דלעת מבושלת
חצי כוס פירורי לחם
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1 קישוא מגורר
2 שיני שום קצוצות
3 ביצים
כפית כמון
כפית פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הקינואה עם 1 וחצי כוסות מים עד שהמים ניספגים.
2. מבשלים את הדלעת עד לריכוך.
3. שמים בקעה את הדלעת ומועכים, מוסיפים את הקינואה ואת יתר החומרים, ומערבבים עד לעיסה סמיכה.
4. מחממים מחבת עם מעט שמן, יוצרים קציצות מהתערובת בידיים רטובות ומטגנים את הקציצות עד להזהבה קלה מכל צד.

* ניתן להגיש כתוספת או כמנה עיקרית בליווי סלט ירקות.

בתיאבון

תגובה 1:

  1. ניתן להחליף את הטיגון באפייה על מנת שיהיה בריא יותר ואת פירורי הלחם בתפו"א מגורד

    השבמחק