יום חמישי, 19 בינואר 2012

עוגת גבינה וצימוקים

עוגת גבינה וצימוקים

החומרים לבצק:
1 מרגרינה (טעם חמאה)
1 וחצי כוס קמח רגיל
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
1 חלמון

* לערבב הכל לבצק אחיד, במידה וחסר ניתן להוסיף מעט קמח. להשאיר בצק  
    בגודל של כדור טניס לעיצוב 'הרשת' מלמעלה.
   את הבצק הנותר יש לרדד עם הידיים בתבנית מס' 26".

החומרים למילוי:
3 קופסאות גבינה לבנה 5%
3 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס סוכר רגיל
2 כפות קמח רגיל
100 גר' צימוקים
כף תמצית וניל/רום/ליקר
2 חלמונים

* לערבב היטב את כל החומרים בקערה לתערובת אחידה ולשפוך מעל הבצק.
   לרדד את הבצק הנותר (הכדור טניס) ולחתוך עם סכין לרצועות בגודל של 1 ס"מ.

   לשים מעל הגבינה בצורת שתי וערב, למרוח בחלבון הנותר ולהכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות
   כ-50 דקות.


תהנו.

2 תגובות:

  1. וואי נראת מעולה!! ממש מרשימה

    השבמחק
    תשובות
    1. את העוגה הזאת הכנתי... ממש טעימה שווה אפיה שווה לטעום !!!! ממני פלורי אחותך, שבת שלום


      מחק