החומרים:
3-4 סלקים שטופים
3-4 שיני שום כתושות/קצוצות
1 כף שמן זית
חצי פלפל שחור
חצי כפית מלח
חצי כפית חומץ
מעט פטרוזיליה קצוצה
כף לימון טרי
ההכנה:
* לחמם תנור ל-180 מעלות.
* לחתוך מעט את הראש והתחתית (לישר) מכל סלק ולעטוף בנייר כסף. לשים בתבנית עם נייר אפיה, להכניס לתנור
ולבדוק מידי פעם עם מזלג עד שהסלק רך.
* לקלף את הסלקים (ניתן אפילו בידיים) ולחתוך לקוביות ולהעביר לקערה.
* להוסיף את התבלינים ויתר החומרים ולערבב היטב.
* להכניס למקרר להתמזגות הטעמים.
בתיאבון.
3-4 סלקים שטופים
3-4 שיני שום כתושות/קצוצות
1 כף שמן זית
חצי פלפל שחור
חצי כפית מלח
חצי כפית חומץ
מעט פטרוזיליה קצוצה
כף לימון טרי
ההכנה:
* לחמם תנור ל-180 מעלות.
* לחתוך מעט את הראש והתחתית (לישר) מכל סלק ולעטוף בנייר כסף. לשים בתבנית עם נייר אפיה, להכניס לתנור
ולבדוק מידי פעם עם מזלג עד שהסלק רך.
* לקלף את הסלקים (ניתן אפילו בידיים) ולחתוך לקוביות ולהעביר לקערה.
* להוסיף את התבלינים ויתר החומרים ולערבב היטב.
* להכניס למקרר להתמזגות הטעמים.
בתיאבון.
ניראה טוב, עושה לי חשק להכין.
השבמחקווי, אני מאוד אוהבת סלק, באמת המון זמן שלא הכנתי, מתכננת בימים הקרובים.
השבמחק