יום שני, 14 בנובמבר 2011

ספגטי בולונז לקטנים ולגדולים

החומרים:
אריזה של ספגטי
1 בצל גדול
2-3 שיני שום קצוצות
500 גר' בשר טחון עוף/בקר
1 קופסת עגבניות מרוסקות
חצי קופסת פטריות קצוצות
2-3 כפות צנוברים
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית פפריקה אדומה מתוקה
חצי כפית כמון
חצי כפית בהרט
חצי כפית תבלין פילדלפיה

אופן ההכנה:
* לבשל את הספגטי במים רותחים עד שמוכן.
* במחבת לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף את השום ולערבב היטב.
* להוסיף את בשר העוף ועם מזלג למעוך ולערבב בתדירות גבוה עד שמתבשל.
* להוסיף את העגבניות המרוסקות והתבלינים ולערבב היטב כ-5 דקות.
* להוסיף את הפטריות הקצוצות והצנוברים, לערבב שוב קלות.
* לשים בצלחת מנה של ספגטי ומעל כמות נדיבה של בולונז ולערבב.

בתיאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה