החומרים:
1 קופסה 250 גר' גבינה לבנה
3 כוסות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
3 כפות שמן
1/4 כוס מים
כפית מלח
אופן ההכנה:
* לשים בתבנית (של התנור) נייר אפיה. לערבב את כל חומרי הבצק לעיסה אחידה.
* לשטח על נייר האפיה את הבצק עם הידיים.
* למרוח על הבצק רסק עגבניות קטן, ומעל ניתן לפזר את מה שאוהבים כגון:
גבינה צהובה מגוררת, טונה, טבעות זיתים, תירס, עגבינה חתוכה לפרוסות וכו'...
* לא לשכוח מעט: פלפל שחור ואורגנו.
תהנו.
1 קופסה 250 גר' גבינה לבנה
3 כוסות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
3 כפות שמן
1/4 כוס מים
כפית מלח
אופן ההכנה:
* לשים בתבנית (של התנור) נייר אפיה. לערבב את כל חומרי הבצק לעיסה אחידה.
* לשטח על נייר האפיה את הבצק עם הידיים.
* למרוח על הבצק רסק עגבניות קטן, ומעל ניתן לפזר את מה שאוהבים כגון:
גבינה צהובה מגוררת, טונה, טבעות זיתים, תירס, עגבינה חתוכה לפרוסות וכו'...
* לא לשכוח מעט: פלפל שחור ואורגנו.
תהנו.
פיתרון קל ומהיר הכנה כשלא יודעים מה להכין לארוחת ערב, והיתרון הגדול הוא שהבצק ללא שמרים.
השבמחקממש נכון זה ממש פיתרון יעיל וטוב
מחקטלי זאת אביבית ניטקה אחלה מתכון ממש פשוט אבל טעים נורא ממש תודה הפיצה ממש פצצה
השבמחקפיצה ממש טעימה זה משהו טוב משהו לאקשורי
השבמחק