החומרים:
2 כוסות גרגירי תירס (קפוא/קופסה)
2 ביצים
1 יוגורט
1 כפית מלח
1/2 כוס קמח כוסמין
100 גר' חמאה מומסת
100 גר' גבינה צהובה מגורדת (כל סוג שאוהבים)
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את החומרים הרטובים, לאחר מכן מוסיפים את הקמח, גרגירי התירס והגבינה.
משמנים תבנית עגולה או מלבנית בינונית, מעבירים את הבלילה לתבנית.
מכניסים לתנור ואופים בין 25-20 דקות.
תהנו.
2 כוסות גרגירי תירס (קפוא/קופסה)
2 ביצים
1 יוגורט
1 כפית מלח
1/2 כוס קמח כוסמין
100 גר' חמאה מומסת
100 גר' גבינה צהובה מגורדת (כל סוג שאוהבים)
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את החומרים הרטובים, לאחר מכן מוסיפים את הקמח, גרגירי התירס והגבינה.
משמנים תבנית עגולה או מלבנית בינונית, מעבירים את הבלילה לתבנית.
מכניסים לתנור ואופים בין 25-20 דקות.
תהנו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה