יום שבת, 27 ביולי 2013

אצבעות פרמזן וזעתר

החומרים:
1 ק"ג בצק עלים מרודד
50 גר' (חצי שקית) פתיתי פרמזן

תרסיס שמן לשימון התבנית
3.5 כפות זעתר
1 ביצה

ההכנה:
1. לחמם תנור לחום של 180 מעלות. בתבנית אפייה לשים נייר פרגמנט אחד ולרסס בתרסיס שמן.
2. להפשיר את הבצק, לרדד מעט, למרוח ביצה ולפזר גבינת פרמז`ן.
3. לפזר מעל מעט זעתר.
4. עם סכין לחתוך רצועות לאורך ופעם אחת לרוחב, כך שכל אצבע תהיה בערך כ- 10 ס"מ.
5. להעביר לתבנית המשומנת ולהכניס לתנור לכ- 15-20 דקות, עד להשחמה הרצויה.
6. ניתן להגיש לצד סלט ירקות או פשטידה והרי לכם ארוחת ערב קלילה ומהירה. מתאים לאירוח או
    כשאורחים מפתיעים, 30 דקות וזה מוכן.

בתיאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה