החומרים:
1 קופסת שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2 חפיסות שוקולד מריר שבור לקוביות (סה"כ 200 גר')
250 גר' פתי-בר בהירים
2 כפות ליקר קינמון (לא חובה)
ההכנה:
1. בסיר מרתיחים שמנת מתוקה עם שוקולד מריר, מערבבים מדי פעם עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
2. שוברים פנימה את הפתיבר (שוברים כל פעם כמה בודדים), ומערבבים עד שהביסקוויטים עטופים בעיסה.
3. מוסיפים את ליקר הקינמון ומערבבים שוב, ונותנים לעיסה להתקרר (בתוך הסיר).
4. פורסים נייר פרגמנט, ומשטחים עליו בקצה הקרוב אלינו את העיסה (כמו רולדה).
5. מגלגלים עם הנייר ומכניסים למקפיא.
6. לאחר כ- 6-7 שעות מוציאים מהמקפיא, מניחים על השיש למספר דקות, חותכים לפרוסות ומגישים.
7. בתיאבון (:
1 קופסת שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2 חפיסות שוקולד מריר שבור לקוביות (סה"כ 200 גר')
250 גר' פתי-בר בהירים
2 כפות ליקר קינמון (לא חובה)
ההכנה:
1. בסיר מרתיחים שמנת מתוקה עם שוקולד מריר, מערבבים מדי פעם עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
2. שוברים פנימה את הפתיבר (שוברים כל פעם כמה בודדים), ומערבבים עד שהביסקוויטים עטופים בעיסה.
3. מוסיפים את ליקר הקינמון ומערבבים שוב, ונותנים לעיסה להתקרר (בתוך הסיר).
4. פורסים נייר פרגמנט, ומשטחים עליו בקצה הקרוב אלינו את העיסה (כמו רולדה).
5. מגלגלים עם הנייר ומכניסים למקפיא.
6. לאחר כ- 6-7 שעות מוציאים מהמקפיא, מניחים על השיש למספר דקות, חותכים לפרוסות ומגישים.
7. בתיאבון (:
נראה טעים אני הולכת להכין לשבת
השבמחק