החומרים:
יבשים:
2 כוסות קמח
4 כפות קקאו
1 אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס סוכר
נוזלים:
2 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
1 כוס מים טמפרטורת החדר
חומרים לציפוי:
1 חפיסת שוקולד מריר (100 גר"ם)
50 גרם מרגרינה/ חמאה
1/4 כוס מים
אופן ההכנה:
מחממם את התנור - 180 מעלות. מערבבים בקערה אחת את החומרים היבשים ובקערה שנייה את כל הנוזלים.
מוסיפים את החומרים היבשים לתוך תערובת הנוזלים ומערבבים היטב עד שלא יהיו גושים.
* זה הזמן במידה ורוצים ניתן להוסיף חצי כוס קוקוס/חצי כוס שוקולד צ'יפס.
שופכים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור לאפייה של 30-45 דקות.
לציפוי: ממיסים על הגז בסיר קטן את חומרי הציפוי. שופכים את הציפוי על העוגה כשהיא מוכנה ועדיין חמה.
* ניתן לקשט את העוגה לאחר שהצטננה בקצפת/סוכריות ובכל קישוט אחר שמתאים ליום הולדת.
יבשים:
2 כוסות קמח
4 כפות קקאו
1 אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס סוכר
נוזלים:
2 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
1 כוס מים טמפרטורת החדר
חומרים לציפוי:
1 חפיסת שוקולד מריר (100 גר"ם)
50 גרם מרגרינה/ חמאה
1/4 כוס מים
אופן ההכנה:
מחממם את התנור - 180 מעלות. מערבבים בקערה אחת את החומרים היבשים ובקערה שנייה את כל הנוזלים.
מוסיפים את החומרים היבשים לתוך תערובת הנוזלים ומערבבים היטב עד שלא יהיו גושים.
* זה הזמן במידה ורוצים ניתן להוסיף חצי כוס קוקוס/חצי כוס שוקולד צ'יפס.
שופכים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור לאפייה של 30-45 דקות.
לציפוי: ממיסים על הגז בסיר קטן את חומרי הציפוי. שופכים את הציפוי על העוגה כשהיא מוכנה ועדיין חמה.
* ניתן לקשט את העוגה לאחר שהצטננה בקצפת/סוכריות ובכל קישוט אחר שמתאים ליום הולדת.
בהצלחה
העוגה הזאת, נשמעת מעולה!
השבמחקאני רצה לאפות.
תודה (אחרי שאשתה איתך קפה).