יום שבת, 14 באפריל 2012

מקפא תותים אישי

קינוח קליל, זריז וטעים לסיום ארוחה, לאירוח או סתם לנישנוש, פרי דמיונה של יעל גיסתי התותחית.
החומרים:

כ-15-20 תבניות קוקוטים סיליקון אישיים
גלידה בטעם שאוהבים
תותים טריים

ההכנה:

* קוצצים כ-7-8 תותים שמים בקערה ומפזרים מעליהם מעט
   סוכר - ממתינים מס' דקות עד שהתותים מגירים מעט נוזלים.
* בכל קוקוט (תבנית סיליקון אישית) שמים מעט מן התותים
   ומעל שמים עם כפית פריזאית גלידה.
* כך מסדרים את כל הכמות הרצויה שמים במגש ומעבירים
   להקפאה למס' שעות.

בזמן ההגשה מוציאים מהמקפיא והופכים כל מקפא על מגש נוסף - ומגישים מהר לפני שיגמר.

זהירות ממכר - תהנו !

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה