החומרים:
כ-15-20 תבניות קוקוטים סיליקון אישיים
גלידה בטעם שאוהבים
תותים טריים
ההכנה:
* קוצצים כ-7-8 תותים שמים בקערה ומפזרים מעליהם מעט
סוכר - ממתינים מס' דקות עד שהתותים מגירים מעט נוזלים.
* בכל קוקוט (תבנית סיליקון אישית) שמים מעט מן התותים
ומעל שמים עם כפית פריזאית גלידה.
* כך מסדרים את כל הכמות הרצויה שמים במגש ומעבירים
להקפאה למס' שעות.
בזמן ההגשה מוציאים מהמקפיא והופכים כל מקפא על מגש נוסף - ומגישים מהר לפני שיגמר.
זהירות ממכר - תהנו !
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה