כ-300 גר' פתי-בר מרוסקים
100 גר' חפיסת שוקולד מריר
100 גר' חפיסת שוקולד חלב
חצי כוס קוקוס טחון
3 כפות קקאו
50 גר' חמאה
1 כף קינמון
2 כפות ליקר שרי
כרבע כוס חלב
2 כפות אבקת נוגט
- צלחת עם קוקוס טחון לציפוי
אופן ההכנה:
* שמים את הפתי-בר המרוסקים בקערה ומוסיפים את הקוקוס, הקקאו, הקינמון, אבקת נוגט וליקר השרי.
* בסיר על הגז שמים: חמאה, שוקולד חלב, שוקולד מריר ורבע כוס חלב- ממיסים עד לעיסה חלקה, ושופכים על הפתי-בר.
מערבבים שוב היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
* יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומעבירים לצלחת לגילגול וציפוי ומסדרים בקערת הגשה ומכניסים למקרר.
תהנו !
וואהו, ניראה מקסים שיהיה חג שמח.
השבמחק