החומרים:
5-6 פלפלים מכל הצבעים שטופים
5 שינוי שום כתושות
1 כף שמן זית
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
חצי כפית חומץ
חצי כפית לימון
חופן קטן פטרוזיליה קצוצה
ההכנה:
* לשים את הפלפלים על תבנית עם נייר אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
* לאחר כ-45 דקות כשהם מעט חרוכים להוציא ולשים בשקית סגורה ללא אויר עד להתקררות.
* רק כשהפלפלים התקררו ניתן לקלף את הקליפה מהן בקלות, להוציא את הגרעינים ולחתוך לרצועות.
* לשים בקערה ולהוסיף את יתר החומרים, לערבב היטב ולהכניס למקרר למס' שעות לספיגת טעמים.
בתיאבון.
5-6 פלפלים מכל הצבעים שטופים
5 שינוי שום כתושות
1 כף שמן זית
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
חצי כפית חומץ
חצי כפית לימון
חופן קטן פטרוזיליה קצוצה
ההכנה:
* לשים את הפלפלים על תבנית עם נייר אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
* לאחר כ-45 דקות כשהם מעט חרוכים להוציא ולשים בשקית סגורה ללא אויר עד להתקררות.
* רק כשהפלפלים התקררו ניתן לקלף את הקליפה מהן בקלות, להוציא את הגרעינים ולחתוך לרצועות.
* לשים בקערה ולהוסיף את יתר החומרים, לערבב היטב ולהכניס למקרר למס' שעות לספיגת טעמים.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה