יום שבת, 17 בנובמבר 2012

תבשיל קבנוס וירקות ברוטב אדום

החומרים:
1 בצל בינוני
3 שיני שום
2 כפות שמן
3 יח' תפוחי אדמה בינוניים
1 יח' פלפל אדום
4 יח' נקניק קבנוס
חצי כוס זיתים ללא גלעין
1 עגבינה בינונית
חצי קופסת עגבניות מרוסקות
חצי כפית פלפל לבן
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
חצי כפית שטוחה מלח
2 כוסות מים

ההכנה:

1. לטגן את הבצל הקצוץ בשמן על מחבת.
2. להוסיף את השום והפפריקה המתוקה ולערבב.
3. לחתוך את תפוחי האדמה, העגבניה והפלפל לקוביות בגודל הרצוי ולהוסיף לסיר.
4. לחתוך את הקבנות לעיגולים או קוביות, להוסיף לסיר ולערבב היטב.
5. להוסיף את הזיתים, העגבניות המרוסקות ואת יתר התבלינים, ושוב לערבב היטב.
6. להוסיף את המים ולכסות את הסיר עד שתפוחי האדמה רכים (30-40 דקות).
7. בתיאבון (:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה