החומרים:
2 קופסאות גבינה לבנה 5%
1 נפוליאון בטעם טבעי
1 וחצי שקיות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קמח תפוחי אדמה
4 כפות ריבת חלב
חצי כוס סוכר
5 ביצים
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
אופן ההכנה:
2 קופסאות גבינה לבנה 5%
1 נפוליאון בטעם טבעי
1 וחצי שקיות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קמח תפוחי אדמה
4 כפות ריבת חלב
חצי כוס סוכר
5 ביצים
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
אופן ההכנה:
1. לחמם תנור לחום 200 מעלות ולדאוג
שתהיה תבנית עם 2 כוסות מים בתחתית התנור.
2. להפריד ביצים לחלמונים וחלבונים.
3. לשים בקערה אחת: גבינה לבנה, גבינת נפוליאון, 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל, קמח תפוחי אדמה (או קורנפלור),
2. להפריד ביצים לחלמונים וחלבונים.
3. לשים בקערה אחת: גבינה לבנה, גבינת נפוליאון, 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל, קמח תפוחי אדמה (או קורנפלור),
חלמונים ו- 2 כפות ריבת חלב. לערבב את
הכל ידנית.
4. בקערה שנייה: להקציף חלבונים וחצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
5. להוסיף את קערת הקצף (עם החלבונים והסוכר) לקערה הראשונה (עם הגבינות). לערבב היטב.
6. לשמן קלות תבנית 26 ולצקת את הבלילה, להכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.
4. בקערה שנייה: להקציף חלבונים וחצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
5. להוסיף את קערת הקצף (עם החלבונים והסוכר) לקערה הראשונה (עם הגבינות). לערבב היטב.
6. לשמן קלות תבנית 26 ולצקת את הבלילה, להכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.
7. לאחר 10 דקות בדיוק, להנמיך את התנור ל- 150 מעלות
ולאפות שעה ועשרים דקות, לכבות את התנור ולהשאיר את
העוגה בתנור להצטנן.
8. הקרם: לאחר ההצטננות, יש להקציף את חומרי הקרם (שמנת מתוקה, חבילת אינסטנט פודינג וניל וחלב) עד לקבלת קרם
8. הקרם: לאחר ההצטננות, יש להקציף את חומרי הקרם (שמנת מתוקה, חבילת אינסטנט פודינג וניל וחלב) עד לקבלת קרם
יציב ולמרוח על העוגה.
9. לקישוט: לשים במזלף 2 כפות
ריבת חלב שנותרו ולקשט בצורת פרחים.
10. במעבד מזון לשים 50 גרם שוקולד מריר, 50 גרם שוקולד חלב ו- 50 גרם שוקולד לבן עד לקבלת פירורים, ולפזר בין
10. במעבד מזון לשים 50 גרם שוקולד מריר, 50 גרם שוקולד חלב ו- 50 גרם שוקולד לבן עד לקבלת פירורים, ולפזר בין
פרחי ריבת
החלב.
בתיאבון (:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה