יום רביעי, 26 באוקטובר 2011

זהירות - עוגת גבינה ממכרת בתוספת שוקולד צי'פס

החומרים:
לבצק:
1 מרגרינה (בטעם חמאה)
1 חלמון
2 סוכר וניל
1 וחצי כוס קמח רגיל
1/2 כוס סוכר רגיל

* לערבב את כל החומרים יחד. להשאיר בצד בצק בגודל כדור טניס ולרפד תבנית בקוטר 26.

החומרים למילוי:
500 גר' גבינה 5%
2 חלמונים
3 סוכר וניל
1/4 כוס סוכר רגיל
2 כפות קמח רגיל
100 שוקולד צי'פס

אופן ההכנה:
* לערבב בקערה את כל חומרי המילוי ולשפוך על התחתית. מהבצק שהשארנו בצד יש לגרד בפומפיה מעל המילוי.
* להכניס לתנור שחומם מראש כשעה פלוס/מינוס עד שמתייצב.

תהנו

4 תגובות:

  1. ניסיתי ואכן ממכר.. תודה על השיתוף!

    השבמחק
  2. העוגה חלבית, בשביל מה מרגרינה? יש חמאה!!!

    השבמחק
    תשובות
    1. ערב טוב,
      בצק לא יכול להתקיים ללא מרגרינה או לחילופין חמאה.
      בהצלחה.

      מחק