יום שני, 26 במאי 2014

מרק עדשים כתומות וקוביות בטטה


מרק עם עדשים כתומות וקוביות בטטה

החומרים:
1 בצל בינוני
כף שמן קנולה
1 קופסת רסק עגבניות
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
1 כף פפריקה מתוקה
1/4 כפית מרק בטעם עוף
2 ליטר מים
1 כוס עדשים כתומות ושטופות
2 יחידות בטטה ללא הקליפה
1 כפית שטוחה זעתר

אופן ההכנה:
1. לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות.
2. להוסיף רסק עגבניות, תבלינים (חוץ מהזעתר), כוס מים ועדשים כתומות שטופות.
3. לערבב, להוסיף את שאר המים ולהביא לרתיחה.4. להנמיך את האש לבינונית, להוסיף את קוביות הבטטה ולבשל כשעה.5. מדי פעם לערבב ולתקן טעמים במידת הצורך.6. כאשר המרק מוכן לכבות את האש, להוסיף זעתר ולערבב.7. בתיאבון (:

אין תגובות:

פרסום תגובה