יום ראשון, 8 ביולי 2012

עוגת פירמידה

עוגת פירמידה בציפוי שוקולד
עוד עוגה מבית אילנה חייט ז"ל
החומרים:
1 נייר אפיה פרוס
כ-300 גר' (חבילה וחצי) פתי-בר
קערה עם חלב לטבילה

הקרם:
1 שמנת מתוקה + 1 פודינג וניל + 1 כוס חלב

ההכנה:
* להרטיב את הביסקוויטים בחלב מעט ולסדר 3 טורים ניר הפרגמנט כאשר הם מונחם לרוחב.
* להקציף את חומרי הקרם ולמרוח שכבה נדיבה על הביסקוויטים (רק על החלק האמצעי 
   בלבד).
* לסדר שכבה שניה של ביסקוויטים רק על החלק האמצעי.
* למרוח שכבה נדיבה נוספת של קרם על החלק האמצעי.
* בעדינות להרים את נייר הפרגמנט כלפי מעלה ולהדק לצורה של משולש (לשחרר את נייר
   הפרגמנט מהחלק העליון בעדינות)
* במידה ונישאר קרם ניתן למרוח מעל כל העוגה ולקשט בקישוט הרצוי.
* במידה ולא נישאר קרם ניתן להרתיח בסיר על האש: 1 חב' שוקולד מריר + 50 גר' חמאה 
   ולמרוח מעל העוגה ולקשט כפי שרוצים.


תהנו !

תגובה 1:

  1. עוגה טעימה מאודדדד !! שנשאר טעם בפה לעודדדדדד

    השבמחק