יום חמישי, 26 באפריל 2012

כדורי שוקולד בלבוש עצמאות 64

החומרים:
כ-300 גר' פתי-בר מרוסקים
100 גר' חפיסת שוקולד מריר
100 גר' חפיסת שוקולד חלב
חצי כוס קוקוס טחון
3 כפות קקאו
50 גר' חמאה
1 כף קינמון
2 כפות ליקר שרי
כרבע כוס חלב
2 כפות אבקת נוגט
- צלחת עם קוקוס טחון לציפוי

אופן ההכנה:
* שמים את הפתי-בר המרוסקים בקערה ומוסיפים את הקוקוס, הקקאו, הקינמון, אבקת נוגט וליקר השרי.
* בסיר על הגז שמים: חמאה, שוקולד חלב, שוקולד מריר ורבע כוס חלב- ממיסים עד   לעיסה חלקה, ושופכים על הפתי-בר.
   מערבבים שוב היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
* יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומעבירים לצלחת לגילגול וציפוי ומסדרים בקערת הגשה ומכניסים למקרר.

תהנו !

תגובה 1:

  1. וואהו, ניראה מקסים שיהיה חג שמח.

    השבמחק