החומרים:
לבסיס:
200 גר' קמח
100 גר' אבקת סוכר
100 גר' חמאה
1 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
לקרם:
1 ביצה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 כפות קמח
3-2 פירות שאוהבים
לציפוי:
2 חלבונים
6 כפות סוכר
הכנת הבסיס:
* לחמם תנור ל-180 מעלות.
* מערבבים קמח + אבקת סוכר. מוסיפים את החמאה המומסת והביצה - מערבבים ולשים בידיים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
לרדד בתבנית 26". לחתוך את הפירות לרצועות/פרוסות ולפזר על הבצק.
הכנת הקרם:
מערבבים במיקסר חלבון וסוכר ומוסיפים את הקמח. מוסיפים את יתר החומרים ושופכים בתבנית על הפרי ואופים כ-30-40 דקות עד שמשחים. מוציאים את העוגה להצטננות קלה אך לא מכבים את התנור.
הכנת הציפוי:
* מערבבים ומקציפים את החומרים לעיסה חלקה ושופכים על העוגה. מחזירים את העוגה לתנור ל-10 דקות נוספות. מכבים
את התנור ומשאירים אותו סגור.
תהנו.
לבסיס:
200 גר' קמח
100 גר' אבקת סוכר
100 גר' חמאה
1 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
לקרם:
1 ביצה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 כפות קמח
3-2 פירות שאוהבים
לציפוי:
2 חלבונים
6 כפות סוכר
הכנת הבסיס:
* לחמם תנור ל-180 מעלות.
* מערבבים קמח + אבקת סוכר. מוסיפים את החמאה המומסת והביצה - מערבבים ולשים בידיים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
לרדד בתבנית 26". לחתוך את הפירות לרצועות/פרוסות ולפזר על הבצק.
הכנת הקרם:
מערבבים במיקסר חלבון וסוכר ומוסיפים את הקמח. מוסיפים את יתר החומרים ושופכים בתבנית על הפרי ואופים כ-30-40 דקות עד שמשחים. מוציאים את העוגה להצטננות קלה אך לא מכבים את התנור.
הכנת הציפוי:
* מערבבים ומקציפים את החומרים לעיסה חלקה ושופכים על העוגה. מחזירים את העוגה לתנור ל-10 דקות נוספות. מכבים
את התנור ומשאירים אותו סגור.
תהנו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה