יום שני, 5 בנובמבר 2012

פרגיות במרינדה


החומרים:
כ-1 ק"ג ירך עוף
חצי כוס רוטב סויה
רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק
רבע כוס רכז רימונים
6 שיני שום
כף שטוחה אבקת קארי
כף שטוחה פלפל לבן
כף שטוחה כמון טחון
כף שטוחה פפריקה מתוקה
1 בצל קצוץ
1 כפות שמן

אופן ההכנה:
1. בקערה מניחים את הפרגיות ומוסיפים את יתר החומרים.
2. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר למנוחה לפחות ל-3 שעות.
3. במחבת רחבה שמים את השמן (או תרסיס שמן) ומטגנים את הפרגיות עד להשחמה משני הצדדים.
בתיאבון !
 

3 תגובות: