יום חמישי, 10 בנובמבר 2011

לזניה מהירה

החומרים:
עלי לזניה
1 בצל בינוני קצוץ
2-3 שיני שום כתושות
1 קופסה עגבניות מרוסקות
1-2 עגבניה חתוכה לקוביות
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל
1 קופסה קטנה רסק עגבניות
1/2 כוס מים
חצי כוס גרעיני תירס (קופסה)
150 גר' גבינה צהובה שאוהבים מגוררת
2 ביצים
1 קוטג'

אופן ההכנה:
* במחבת לטגן בצל ולהוסיף את השום עד להזהבה. לתבל עפ"י  הטעם: פלפל, מלח, בזיליקום קצוץ ל(א חובה).
* להוסיף את העגבניות המרוסקות, את רסק העגבניות ואת המים ולערבב היטב. לשים בקערה קטנה את הביצים ולערבב
   היטב ולהוסיף למחבת.
* בקערה ניפרדת לשים את הקוטג'.

לסדר בתבנית:
עלי לזניה, לשפוך מעט מרוטב העגבניות, לפזר גרעיני תירס ומעל קוטג' וגבינה צהובה מגוררת.
ושוב לסדר עלי לזניה ולפי הסדר הקודם: רוטב עגבניות, גרעיני תירס ומעל קוטג' וגבינה צהובה מגוררת.
לסיים בשכבה שלישית של עלי לזניה, רוטב עגבניות וגבינה צהובה.
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך כ-20-25 דקות עד שמוכן (לבדוק מידי פעם)

ניתן להגיש לצד סלט ירקות/סלט עליי בייבי - בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה