יום שני, 24 באוקטובר 2011

דג סלומון בתנור

החומרים:
1 דג סלומון (500-600 גר' לערך)

רוטב:
3 כפות מיונז
2 כפות שמן זית
2 כפות חרדל (אפשר דיז'ון)
רבע כוס לימון טרי
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
2 שיני שום קצוצות
2 כפות דבש
מעט זנגביל
2-3 עליי בזיליקום קצוצים (לא חובה)

אופן ההכנה:
* מחממים תנור לחום 180 מעלות
* מערבבים היטב את חומרי הרוטב
* מורחים את הדג משני הצדדים, ומעבירים לתבנית
* מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-20 דקות.

בתיאבון

תגובה 1:

  1. טלי, ביקשו שוב את המנה, ולא הפסיקו לשאול מה התיבול הטעים הזה? כמובן שלא גיליתי והפניתילאתר.
    תודה רבה

    השבמחק