יום שני, 20 במאי 2013

לחמניות פסח עם עשבי תיבול

החומרים:
חצי כוס שמן קנולה
כוס מים
3 ביצים
1.5 כוסות קמח מצה
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל לבן
* חצי כוס עשבי תיבול: נענע, פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק

ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. מרתיחים בסיר על אש בינונית שמן, מים ומלח.
3. מסירים מהאש, מוסיפים את קמח המצה והפלפל הלבן ומערבבים היטב.
4. נותנים לתערובת להתקרר ומוסיפים את הביצים אחת אחת.
5. לבסוף מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים שוב עד לקבלת עיסה אחידה.
6. עם ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומניחים בתבנית התנור ועליה נייר אפייה.
7. אופים בתנור כ- 30-40 דקות עד שהלחמניות מוכנות ומגישים.
8. בתיאבון (:


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה