יום ראשון, 25 במרץ 2012

פשטידת בצל וקמח כוסמין

החומרים:
3 בצלים פרוסים לטבעות
1/2 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס קמח כוסמין
1 גביע יוגורט
2 כפות שמן
2-3 שיני שום קצוצות
כ-200 גר' גבינה בולגרית מגוררת
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית פלפל שחור
כ-50 גר' גבינה צהובה
1/2 כפית מלח
3 ביצים
1 כף גרעיני חמניה לקישוט

ההכנה:
* מחממים תנור ל-180 מעלות.
* מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל הפרוס, מערבבים מידי פעם עד להזהבה.
* בקערה מערבבים את יתר החומרים ומוסיפים את הבצל המטוגן עם השום
* יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת קלות.
* מעל מגררים מעט גבינה צהובה ומפזרים את הגרעיני החמניה
* אופים כ-30 שעה עד להשחמה קלה.

בתיאבן ותהנו.

2 comments: