יום שלישי, 6 בדצמבר 2011

פלפלים קלויים בתנור

החומרים:
5-6 פלפלים מכל הצבעים שטופים
5 שינוי שום כתושות
1 כף שמן זית
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
חצי כפית חומץ
חצי כפית לימון
חופן קטן פטרוזיליה קצוצה

ההכנה:
* לשים את הפלפלים על תבנית עם נייר אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
* לאחר כ-45 דקות כשהם מעט חרוכים להוציא ולשים בשקית סגורה ללא אויר עד להתקררות.
* רק כשהפלפלים התקררו ניתן לקלף את הקליפה מהן בקלות, להוציא את הגרעינים ולחתוך לרצועות.
* לשים בקערה ולהוסיף את יתר החומרים, לערבב היטב ולהכניס למקרר למס' שעות לספיגת טעמים.

בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה