יום שבת, 10 בדצמבר 2011

בראוניז עם שוקולד צ'יפס

החומרים:
100 גר' חמאה
200 גר' שוקולד מריר
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס קמח
חצי כפית קקאו
3/4 כוס סוכר
4 ביצים גדולות
1 כפית נס-קפה
3/4 כוס שוקולד צ'יפס

ההכנה:
* ממיסים בסיר על האש: חמאה, שוקולד ונס-קפה
* מקציפים ביצים וסוכר לקצף בהיר ומבריק
* מוסיפים אליהם את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים היטב
* מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים קלות
* אופים בתבנית ביתית 23/23 בחום 170 מעלות כ-30 דקות
* רק כשהבראוניז הצטנן, עוטפים בנייר כסף ומכניסים למקרר לכשעה ופורסים לקוביות
* לפני הכנסת התבנית לאפיה ניתן לפזר מעט אגוזים קצוצים גס מעל

תיזהרו, מתחסל מהר.

תגובה 1: