החומרים:
6 מלפפונים
5 שיני שום
10 גבעולי שמיר, קצוצים
מיץ מ-2 לימונים גדולים
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
* שוטפים את המלפפונים (ולא קולפים) וחורצים פסים לאורך בעזרת מזלג ופורסים לפרוסות דקות.
* מערבבים בקערית את השום, השמיר, מיץ הלימון, השמן, מלח ופלפל. מערבבים היטב ויוצקים על המלפפונים.
* מערבבים, משהים כרבע שעה ומגישים קר.
בתיאבון
6 מלפפונים
5 שיני שום
10 גבעולי שמיר, קצוצים
מיץ מ-2 לימונים גדולים
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
* שוטפים את המלפפונים (ולא קולפים) וחורצים פסים לאורך בעזרת מזלג ופורסים לפרוסות דקות.
* מערבבים בקערית את השום, השמיר, מיץ הלימון, השמן, מלח ופלפל. מערבבים היטב ויוצקים על המלפפונים.
* מערבבים, משהים כרבע שעה ומגישים קר.
בתיאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה