החומרים:
1 ביצה
2 כפות טבעות זיתים
1-2 שיני שום כתושות
2-3 פרוסות דקות של גבינה צהובה
1 עגבניה חתוכה לקוביות
מלח + פלפל עפ"י הטעם
אופן ההכנה:
* לטרוף את הביצה בקערית, להוסיף אליה את יתר המרכיבים.
* במחבת לחמם כף חמאה ולהוסיף את בלילת הביצה, על אש גבוה כ-3 דקות.
* לאחר מכן להוריד את הלהבה להכי נמוכה עד להזהבה, להפוך לצד השני ובתיאבון.
* אפשרויות הוספה: קוביות גבינה בולגרית, מעט פטרוזיליה/שמיר, גרגירי תירס קופסה, 2 כפות טונה.
תהנו
1 ביצה
2 כפות טבעות זיתים
1-2 שיני שום כתושות
2-3 פרוסות דקות של גבינה צהובה
1 עגבניה חתוכה לקוביות
מלח + פלפל עפ"י הטעם
אופן ההכנה:
* לטרוף את הביצה בקערית, להוסיף אליה את יתר המרכיבים.
* במחבת לחמם כף חמאה ולהוסיף את בלילת הביצה, על אש גבוה כ-3 דקות.
* לאחר מכן להוריד את הלהבה להכי נמוכה עד להזהבה, להפוך לצד השני ובתיאבון.
* אפשרויות הוספה: קוביות גבינה בולגרית, מעט פטרוזיליה/שמיר, גרגירי תירס קופסה, 2 כפות טונה.
תהנו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה