יום שלישי, 2 ביולי 2013

כדורי שוקולד לבנים בטעם וניל

החומרים:
200 גר' פתי-בר שבורים גס
2 כפות גדושות ממרח בטעם חלב(ממרחית)


חצי כפית שטוחה קינמון טחון
1 גביע קרלו וניל
100 גר' אריזת קוקוס

ההכנה
1. בקערה לשבור את הפתי-בר לפירורים גסים.
2. להוסיף את יתר החומרים (למעט הקוקוס) ולערבב עם כף עד לקבלת עיסה אחידה.
3. עם ידיים רטובות מעט ליצור כדורים בגודל הרצוי ולטבול בקערת הקוקוס.
4. ניתן לקשט בתלתלי שוקולד שחור ולבן, וסוכריה כמו בתמונה - לא חובה.
5. לשמור במקרר ובתיאבון.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה