יום שישי, 2 בדצמבר 2011

תבשיל בורגול ועדשים כתומות של מרגלית

החומרים:
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
2 עגבניות בינוניות קצוצות
1 כף רסק עגבניות
1/2 כוס עדשים כתומות
1 כוס בורגול מושרה
2 וחצי כוסות מים
כפית פלפל שחור
כפית כמון
כפית מלח

ההכנה:
* משרים את הבורגול בקערה עם מים כחצי שעה עד 45 דקות.
* לטגן בצל עד להזהבה קלה, לאחר מכן להוסיף את השום.
* להוסיף את העגבניות, הרסק והמים, לערבב ולבשל כ-5 דקות.
* להוסיף את הבורגול והעדשים, ולערבב.
* להוסיף את התבלינים ולבשל עד שהמים ניספגים (עם מכסה חצי סגור)

בתיאבון !

תגובה 1:

  1. מתכון מעולה!! גם טעים וגם בריא. קצת יותר מ"רגע", אבל שווה את זה.
    (אני שמתי פחות כמון ופלפל והוספתי קצת פפריקה)

    השבמחק