יום ראשון, 23 באוקטובר 2011

תבשיל קינואה עם ירקות

החומרים:
1 וחצי כוסות מים
1 כוס קינואה
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 פלפל ירוק
1 בצל בינוני קצוץ
1 שן שום קצוצה
1 קישוא
1 גזר

אופן ההכנה:
לחתוך את כל הירקות לקוביות.
לטגן את הבצל בסיר עם כף שמן זית עד להזהבה להוסיף את השום ולערבב.
להוסיף את הקינואה, והירקות, ולבסוף את המים ולתבל.
להוריד את הלהבה להכי נמוכה, לכסות את הסיר ולבשל למשך כ-25 דקות עד לספיגת המים בתחתית הסיר.
* ניתן לפזר מעל מעט פטרוזיליה/שמיר קצוץ.
בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה