החומרים:
2 כפות סילאן
1 כף תמצית וניל
1/3 כוס סוכר
2 כפות גדושות שוקולית
4 כפות גדושות קקאו
130 גר' חמאה מומסת
4 כפות קוקוס
2 כפות ליקר שרי
250 גר' ביסקוויטים
לקישוט: 100 גר' כפתורי שוקולד לבן להמסה.
ההכנה:
* בקערה לרסק/למעוך את הביסקוויטים, ולהוסיף את יתר החומרים ולערבב עד לקבלת עיסה חלקה.
* יוצרים כדורים בגודל הרצוי בידיים מעט רטובות, מסדרים במגש/תבנית ומכניסים למקפיא עד להכנת הקישוט כ-10 דקות.
* בינתיים לשים על האש סיר עם כוס מים ומעל קערה יותר גדולה ובתוכה כפתורי שוקולד לבן. לערבב מידי פעם עד להמסה
מוחלטת, מעבירים למזלף.
* להוציא הכדורים מהמקפיא ולקשט עפ"י הדימיון.
תהנו !
2 כפות סילאן
1 כף תמצית וניל
1/3 כוס סוכר
2 כפות גדושות שוקולית
4 כפות גדושות קקאו
130 גר' חמאה מומסת
4 כפות קוקוס
2 כפות ליקר שרי
250 גר' ביסקוויטים
לקישוט: 100 גר' כפתורי שוקולד לבן להמסה.
ההכנה:
* בקערה לרסק/למעוך את הביסקוויטים, ולהוסיף את יתר החומרים ולערבב עד לקבלת עיסה חלקה.
* יוצרים כדורים בגודל הרצוי בידיים מעט רטובות, מסדרים במגש/תבנית ומכניסים למקפיא עד להכנת הקישוט כ-10 דקות.
* בינתיים לשים על האש סיר עם כוס מים ומעל קערה יותר גדולה ובתוכה כפתורי שוקולד לבן. לערבב מידי פעם עד להמסה
מוחלטת, מעבירים למזלף.
* להוציא הכדורים מהמקפיא ולקשט עפ"י הדימיון.
תהנו !
רעיון מעולה ליצור קישוטים מהשוקולד לבן! לא הייתי חושבת על זה בחיים. תודה על המתכונים הנהדרים.
השבמחק